За нас

ist-profile-1-about-us
ist-profile-2-Strips-Tube-production
ist-profile-3-Strips-Tube-p
ist-profile-4-Strips-Tube-p
ist-profile-5-Strips-Tube-p
ist-profile-6-Strips-Tube-p
ist-profile-7-Strips-Tube-p
ist-profile-8-Strips-Tube-p
ist-profile-9-Strips-Tube-p
previous arrow
next arrow

Фирмен профил

“Интернешънъл стийл тюбс “АД е създадена през 2021 год. с предмет на дейност производство на стоманени електрозаварени тръби и метален сервиз. Оборудването, с което разполагаме, ни позиционира в групата на мини металургичните производства, създадени да допълнят и обогатят възможностите на големите металургични заводи. Поради това компанията е единствената в страната и на Балканите, притежаваща уникално оборудване:

  • линии за надлъжно рязане;
  • линия за травлене на горещо валцуван метал;
  • стан за студено валцуване;
  • пещи за термична обработка;
  • линии за производство на стоманени електрозаварени /прецизни и конструкционни/ тръби и профили;
  • агрегати за разкрой на тръби и профили.

На разположение е също така заводска лаборатория, даваща възможност за входящ  контрол на химичния състав на доставените материали и  непрекъснат контрол на механичните показатели – в процеса на производство и на крайния продукт.

Предстои доставка и пуск на системи за автоматичен контрол на качеството на заваръчния шев – вихровотокова и ултразвукова системи, както и система за зачистване на вътрешната страна на заваръчния шев, които ще гарантират най-висок стандарт на качество на произвежданите от нас продукти.

Посочените възможности ни правят уникални по отношение на оборудване и технологични възможности  и естествен лидер на пазара в страната и на Балканите. Това е здравата основа, с която можем да задоволим изискванията и на най-претенциозните клиенти, а също така да предложим и персонализирани решения, правещи възможни изпълнения на поръчки от малки партиди, с възможност за зададени свойства и показатели, реализирайки ги за кратко време- услуги, които са невъзможни за реализация от големите металургични заводи и конвенционалните производители на тръби, ползващи стандартни дебелини на полуфабриката.

Готовата продукция е съгласно EN 10305 – 3 и EN 10305 – 5.

Цел

Компанията има за цел непрекъснато поддържане на високо качество на продуктите и услугите, предоставяни на пазара, съчетано с обновяване на технологии и оборудване за максимално удовлетворяване на изискванията на нашите клиенти. Средносрочната ни програма за развитие включва внедряване на новости в бранша, които ще разширят значително продуктовата ни гама.

И не на последно място –  амбицирани сме да бъдем лидер и в прехода към зелено и екологично производство, ставайки една от първите компании със 100% консумация на зелена енергия за нуждите на компанията. Проектът е в ход.


ИНТЕРНЕШЪНЪЛ СТИЙЛ ТЮБС АДМОДУЛФОРМ АДФЮЖЪН ИНДЪСТРИ ООД
Производство на стоманени електрозаварени тръби и метален сервиз.Производство на метални елементи, части и завършени крайни изделия.Производство на дървен фурнир, огънатослепени детайли и пластмасови елементи и изделия.
+359 88 344 9430
office@ist-profile.com
www.ist-profile.com
+359 89 555 7931
office@modulform.eu
www.modulform.eu
+359 88 497 0612
office@fusion-industry.eu
www.fusion-industry.eu