Производствени възможности

Производствени възможности

Широката гама продукти, които предлагаме, обединява  и обогатява възможностите на металургичните финишни производства с тези  на стандатрния метален сервиз,  осигурявайки гъвкавост при  производство на малки /според разбиранията на металургичните заводи/ специални партиди от продукти, при осигуряване на необходимата прецизност, бързина и конкурентност по отношение на качество и  параметри. Ето възможностите, които получавате, ставайки наш клиент:

  • Свободен избор на дебелината на произвежданите тръби и профили – неограничена в диапазона 0.5 – 2.0 – 3.0мм, с точност +/- 0.05мм, поради наличие на валцов стан с висока точност  на дебелината на валцувания продукт. Тази възможност е непостижима за всички останали производители на тръби, които ползват ламарина на рулон от металургичните производства и които са в силно ограничен асортимент, с няколко фиксирани  дебелини.
  • Метални ленти /щрипс/ в широк асортимент по отношение на тип метал, дебелина – включително нестандартна дебелина по желание на клиента, с висока точност,  качествена повърхност и зададена дължина на ролката, с механични показатели и пластичност според изискванията на клиента.
  • Повърхностна структура /гладкост на повърхността на тръби/ профили според желанието на клиента.
  • Производство на продукти от специални марки стомани, основно с повишени механични показатели, които стават все по-търсени и прилагани в съвременните производства.
  • Проектиране на технология за производство на продукт със зададени от клиента параметри, благодарение  на наличието  на термични  пещи за отгряване на заготовката и стан за студено валцуване.
  • Контрол на химичен състав на стоманите, механични и пластични показатели  на готовия продукт на всеки етап от технологичния маршрут при производството във фирмената лаборатория.
  • Неограничени възможности по отношение на използвания  изходен продукт – горещо валцуван метал, травлен метал, студено валцуван метал.
  • Възможност за много кратък цикъл на производство при необходимост, както и избор от различни производствени и технологични схеми.

Производствен асортимент

Асортиментът на произвежданите от нас продукти варира в следните диапазони:

Стомани – от обикновени марки /Е190; ДД11; О8кп; /до нисколегирани с повишени механични показатели  /Е360; Е420/.

Дебелина на тръби / профили / щрипс – от 0.5 -2.0 – 4.0мм

Диаметър на тръбите – от 10 до 114мм

Тръбите се произвеждат в съответствие със стандартите EN 10305-3 и EN 10305-5.

Заваряване:

  • С почистен външен шев
  • С почистен външен и вътрешен шев

Опаковка:

Стандартната опаковка е  на пачки с тегло около 1000 кг

Всички други специфични изисквания, свързани с тегло, форма, размер и видове опаковка, могат да бъдат поискани по време на договарянето на поръчката.

Рязане

По желание на клиента е възможно да се извърши напречно нарязване на тръбата до желани размери.

Продукти

В производствената листа на компанията са следните продукти:

Прецизни стоманени електрозаварени тръби

Прецизни стоманени електрозаварени профили

Конструкционни стоманени електрозаварени тръби

Конструкционни стоманени електрозаварени профили

Щрипс

Специални поръчки


ИНТЕРНЕШЪНЪЛ СТИЙЛ ТЮБС АДМОДУЛФОРМ АДФЮЖЪН ИНДЪСТРИ ООД
Производство на стоманени електрозаварени тръби и метален сервиз.Производство на метални елементи, части и завършени крайни изделия.Производство на дървен фурнир, огънатослепени детайли и пластмасови елементи и изделия.
+359 88 344 9430
office@ist-profile.com
www.ist-profile.com
+359 89 555 7931
office@modulform.eu
www.modulform.eu
+359 88 497 0612
office@fusion-industry.eu
www.fusion-industry.eu